AMIGO GRILL

AMIGO GRILL Overheerlijke gerechten voor een redelijke prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1610 beoordelingen
17 okt 2020 om 8:13 Heerlijke pizza
17 okt 2020 om 0:29 Lekker eten zoals altijd, bezorgen duurde bijna 2 uur...
16 okt 2020 om 21:56 Bezorgtijd 1 uur en 40 min. buitengewoon lang en het eten behoorlijk afgekoeld; verpakking van één broodje kapot, geen aandacht besteed aan de geplaatste opmerkingen.
16 okt 2020 om 21:08 De bezorging duurde 2 uur. Corona drukte. Het eten was verder prima.
16 okt 2020 om 20:26 Je kan niet mensen 1,5 uur laten wachten op hun eten als je 40min aangeeft online. Pas het aan en de verwachtingen en gezeur achteraf zijn er niet.
13 okt 2020 om 8:22 Prima klaar gemaakt, netjes bezorgd. Vriendelijke bezorger en goed verpakt.
10 okt 2020 om 8:42 Altijd goed
8 okt 2020 om 20:35 Sorry voor deze beoordeling maar ik ben echt niet tevreden. Verder geen commentaar. Voor mij nooit meer.
4 okt 2020 om 13:23 Salade was zodanig dat je denkt dat een 2 jarige het heeft Gesneden zo groot allemaal. Frietjes zaten vol olie. Verder wel ok, 1 tip snijdt jullie salade lekker klein en niet zo grof en ongelijk
4 okt 2020 om 12:28 Eten was heerlijk helaas alleen de saus van me broodje hambuger vergeten en iets aan de laten kant maar eten was warm en goed
30 sep 2020 om 0:53 Eten smaakte oke, zieke buikpijn na het eten. Goede motivatie om niet meer te bestellen
28 sep 2020 om 18:46 Altijd perfect, ook het opmerkingen veld wordt altijd perfect gelezen en begrepen. Heel prettig.