AMIGO GRILL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2050 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amigo Grill. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 12:06 Het eten kwam sneller dan verwacht en was erg lekker. De patat was beter dan van de gemiddelde snackbar: precies bruin en knapperig genoeg. Erg goed!
2 dec 2022 om 20:06 Heerlijke pizza's aardige bezorger en vriendelijk. Top service
28 nov 2022 om 21:39 Heerlijk gegeten!
27 nov 2022 om 19:44 Lekker eten maar ze waten me patat vergeten en dan kwam pas 1 uur later toen was me eten ook al koud want ik bestel juist patat bij mijn broodje voor de shoarma echt niet blij
26 nov 2022 om 18:25 Heerlijk
11 nov 2022 om 23:39 Top, net als altijd!
31 okt 2022 om 6:27 Eten was lekker en vriendelijke bezorger.
30 okt 2022 om 19:34 Super vriendelijke bezorger en het eten was weer heerlijk zoals altijd als ik bij amigo grill bestel
29 okt 2022 om 21:44 Het eten was helemaal niet netjes gepresenteerd, het leekt alsof het eten voor een hond was. Was er helemaal niet te vreden mee
29 okt 2022 om 13:48 Ik had 3 pizza’s bestelt en ze waren heerlijk hun lezen de opmerking goed bezorging was ook goed
29 okt 2022 om 3:54 Slecht. Het eten is nooit bezorgd! Telefoon werd niet opgenomen. Belachelijk.
22 okt 2022 om 2:54 Wat een kut tent nooit meer bestellen hier ordinaire zaak besodemieterd hun klanten morgen m’n geld maar ophalen die kk zooi was niet eens te vreten