AMIGO GRILL

AMIGO GRILL Overheerlijke gerechten voor een redelijke prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1684 beoordelingen
20 jan 2021 om 23:16 Eerste en laatste keer. Simpel gezegd: het eten hier is slecht
19 jan 2021 om 16:40 Was netjes op tijd bezorgd en zoals altijd, weer erg lekker!
16 jan 2021 om 22:08 Bijna 2 uur moeten wachten en het eten was zo goed als koud
16 jan 2021 om 21:01 Het heeft heel lang geduurd 2uur lang en dan komt de onvriendelijke bezorger met eten aan heel koud niet aangenomen en dan scheld de bezorger me nog uit ook nog echt asociaal naar de zaak gebelt die zij stuur je nieuwe wacht nog steeds op eten slechte zaa
15 jan 2021 om 21:54 Ik schrijf bijna nooit reviews, ben daar te lui voor. Echter, deze vond ik het waard. Na dat ik besteld had, kreeg ik de mededeling dat ik 59 min moest wachten. Nou boos was ik. Maar toen de pizza er eenmaal bezorgd was...het was het helemaal waard!!!
15 jan 2021 om 19:58 Geweldig pizza. . Heel lekker.. fantastic
15 jan 2021 om 9:17 Was weer lekker, vriendelijke bezorger en heel netjes op tijd!
13 jan 2021 om 10:10 Lekker gegeten, pizza goed belegd en pasta had genoeg saus.
11 jan 2021 om 23:45 Pizza was delivered cold and pasta had too much of red sauce. We expected the better taste.
9 jan 2021 om 23:48 Kapsalon genomen. Niet eerder zo een goede gehad met zeer goed vlees en smaak. Zeker een aanrader. Dank voor het extraatje
9 jan 2021 om 20:27 Heerlijke gevulde warme calzone pizza. De uiensaus was er lekker bij.
9 jan 2021 om 10:06 De bezorging duurde 1 uur en 20 minuten ipv de aangegeven 40 minuten. Vervolgens kregen we de kleinste calzone die we ooit hebben gezien, was de opmerking zonder ui niet gelezen en waren de spareribs een grote bonk vet. De frietjes waren wel goed.